Best Fiends

İNDİR
x
x
x
x
x

Android için Bulmaca Odaklı Macera Oyunu

Sıradışı bir oyun deneyimine ne dersiniz?

Best Fiends oyunu benzerlerine göre farklı bir bulmaca deneyimi sunuyor. Ücretsiz olarak sunulan başarılı bir oyun olup farklı bir yapıyla karşımıza çıkıyor olması hoşumuza giden ilk etkenlerden biri. Oyunda hem bulmaca hem macera öğeleri bulunuyor. Oyun sıkıcı bir hal almıyor. Kolaydan zora doğru hikaye tadındaki ilerlemeler oyunu keyifli kılıyor. 

Best Fiends oyununda herkes barış içerisinde yaşarken meteor düşmesi sonucunda tüm yaşayanlar garip canlılar haline geliyor. Oyundaki amacımız eski güzel günleri geri getirmek. Huzuru sağlamak için farklı mücadelerde boy gösterdiğimiz Best Fiends oyununda dolu dolu farklı konularda bulmacalar bulunuyor. 

Kontrolünü gerçekleştirdiğimiz kahramanları güçlendirerek diğer zorlu bölümleri kolay hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Özel güçlerle kendimizi donatarak RPG öğeleriyle ilerlediğimiz göz alıcı detaylı modellemelere sahip olan Best Fiends oyunu ilginç bir konuyla karşımıza çıkıyor. Zenginleştirilmiş başarıı bir yapıya sahip olan Best Fiends oyununu kaliteli yapısından dolayı Android cihazlarınızda denemenizi öneriyorum.

Detaylı Bilgiler
Boyut:
Cihaza göre değişir
Dil Desteği:
İngilizce
İndirilme:
3,070
Sistem:
Android
Üretici:
Seriously
Kategori:
Bulmaca
Sürüm:
Cihaza göre değişir

Benzer Uygulamalar

Bulmaca