Bubble Shooter King 2

İNDİR
x
x
x
x
x

Android için Balon Patlatma Oyunu

Android cihazınızda Bubble Shooter King 2 oyununu oynayarak balon patlatarak keyifli vakit yaşayabilirsiniz. 

Android işletim sistemli telefon ve tabletler için hazırlanmış olan Bubble Shooter King 2 oyununda balon patlatarak eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Oyunda zorluk seviyeleri bulunmaktadır. Bubble Shooter King 2 oyununda seviyede farklı zorluklar ve hedeflerle karşılaşarak bölümleri geçmelisiniz. 

Her yaştan insanın keyifle oynayabileceği eğlenceli bir yapıya sahip olan Bubble Shooter King 2 oyunu piyasada bulunan balon patlatma oyunlarına alternatif olarak hazırlanmış. Android cihazınızda zorlu bir balon patlatma oyunu oynamak istiyorsanız mutlaka Bubble Shooter King 2 oyununu denemelisiniz. Şayet oyunun grafikleri oldukça canlı.

Farklı yetenekleri platformda kullanabildiğiniz Bubble Shooter King 2 oyununda balonları patlatarak bölümleri geçmeniz gerekiyor. Oyunda engelleri aşarken iyi hamleler yapmanız gerekmektedir. 3 farklı mod bulunduran Bubble Shooter King 2 oyununda 270 aşama bulunuyor. Ayrıca Google başarı sıralaması da bulundurmasıyla oyunseverleri daha fazla heyecanlandıracaktır. Eğer sizde balon patlatma oyunlarından keyif alıyorsanız Bubble Shooter King 2'yi Android cihazınızda denemelisiniz. 

Detaylı Bilgiler
Boyut:
Dil Desteği:
İngilizce
İndirilme:
3,920
Sistem:
Android
Üretici:
mobirix
Kategori:
Beceri
Sürüm:
1.1.1

Benzer Uygulamalar

Beceri