Country Friends

İNDİR
x
x
x
x

Android için Çiftlik Oyunu

Gameloft tarafından Android cihazlar için hazırlanmış olan Country Friends oyununda çiftliğinizin başına geçmeye ne dersiniz? 

Android işletim sistemli telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz Country Friends oyununda sevimli hayvanlarla birlikte çiftlik hayatının keyfini sürebilirsiniz. Kaliteli ve canlı grafikleriyle ön plana çıkan Country Friends oyununda stres dolu şehir yaşamanızı bir kenara bırakabilirsiniz. 

Country Friends oyununda çiftlik hayatına kısa bir zaman içerisinde alışmaya başlıyoruz. Daha hızlı hasat etmeniz gerekiyor. Kazandığınız paralarla traktör ve ekstra işinize yarayacak şeyler alabilirsiniz. 

Köstebekler, siparişlerinizi dünyanın her yerine ulaştıran kuşlar ve etinden sütünden yararlandığımız hayvanlar da bize yardımcı olmak için oyun içerisinde hazır bulunuyorlar. 

Aynı zamanda Country Friends oyununda haftalık olarak düzenlenen etkinliklerde yarışarak çiftliğinizi daha hızlı büyütmenize imkan sağlayan ödüller bulunmaktadır. Eğer sizde sevimli hayvanların olduğu bir yerde birşeyler ekip biçmek istiyorsanız Country Friends'i mutlaka Android cihazlarınızda denemelisiniz. 

Detaylı Bilgiler
Boyut:
Dil Desteği:
Türkçe / İngilizce
İndirilme:
3,684
Sistem:
Android
Üretici:
Gameloft
Kategori:
Simülasyon
Sürüm:
1.0.0

Benzer Uygulamalar

Simülasyon