Drag Racing

İNDİR
x
x
x
x
x
x

Android için Online Araba Oyunu

50'den fazla lisanslı aracın yer aldığı çevirimiçi bir yarış deneyimine ne dersiniz?

Android işletim sistemli cihazlarınızda oynayabilmeniz için hazırlanmış Drag Racing oyununda dünyanın en iyi otomobillerini kullanmanın keyfini çıkarın.. Ücretsiz olarak sunulan oyunda gerçek lisanslı arabaları kendi zevkinize göre özelleştirebilir ve yarışmalara katılabilirsiniz. Dilerseniz arkadaşlarınızla oynayın dilerseniz dünyanın dört bir yanından diğer oyuncularla yarışın. Ayrıca Drag Racing oyununda kendi ekibinizi kurmanız da mümkün. Bu sayede birlikte yarışlar yapabilecek ve başarılarınızı paylaşabileceksiniz. 

Online olarak oyunlara katılabilir ve diğer oyunculara meydan okuyabilirsiniz. Sınırsız bir derinliğin yer aldığı Drag Racing oyununda yer alan araçların neredeyse hepsi performans açısından oldukça etkileyici. Hayalinizdeki aracın performansını yükseltmeniz ve yeteneklerini özelleştirmeniz de mümkün. Başlangıç çizgisinden itibaren başlayan maceramızda yolda doğru dengeyi bulmamız gerekiyor. Bunu da zamanla kavrayacağınıza inanıyorum. 

Genel olarak gerçek zamanlı olarak 9 oyuncuya karşı yarışabileceğiniz gerçek zamanlı bir araba yarışı olmasının dışında kendi ekibinizi oluşturabileceğiniz iyi bir oyun olup Android cihazlarınızda Drag Racing'i denemenizi öneriyorum. 

Detaylı Bilgiler
Boyut:
Cihaza göre değişir
Dil Desteği:
Türkçe / İngilizce
İndirilme:
2,829
Sistem:
Android
Üretici:
Creative Mobile
Kategori:
Yarış
Sürüm:
1.6.94

Benzer Uygulamalar

Yarış