Range Shooter

İNDİR
x
x
x
x
x

Android için Çatışma Ve Aksiyon Odaklı FPS Oyunu

Android telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz başarılı bir FPS oyunu olup tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır. Kaliteli grafiklere sahip olan Range Shooter oyunundaki amacınız ise hedefleri vurup en yüksek puanı almak. Bu nedenle dikkatli olmanız gerekiyor. 

Range Shooter oyununun en önemli özelliklerinden biri ise rakiplerinizin maket ve hedef tahtalarının olması. Gerçek insanlara karşı mücadele etmediğiniz için oyun içerisinde rahatsız edici görüntülerde bulunmuyor. Oyun yaşının altında olan oyunseverler için gayet iyi bir oyun. 

Uzaktaki hedefleri vurmak için iyi bir nişancı olmanız gerekiyor. Özellikle uzakta duran hedefi vurmak için kırk fırın ekmek yemeniz gerekiyor. Üç farklı talim alanında gerçekleşen Range Shooter oyununda güçlendiriciler silah eklenince keyifli bir oyun deneyimi yaşamanıza imkan sağlıyor. 

Grafik beklentilerimin üstünde olan Range Shooter oyunu aynı zamanda etkileyici ses efektlerini de bünyesinde bulunduruyor. Eğer sizde FPS deneyimi yaşamak istiyorsanız Range Shooter'ı Android cihazınıza yükleyebilirsiniz. 

Detaylı Bilgiler
Boyut:
Dil Desteği:
İngilizce
İndirilme:
4,928
Sistem:
Android
Üretici:
Gameguru
Kategori:
Aksiyon
Sürüm:

Benzer Uygulamalar

Aksiyon