Triller Music Video Maker

İNDİR
x
x
x
x
x

Android için Müzikli Video Oluşturma Uygulaması

Sadece birkaç adımda müzikli video yapmaya ne dersiniz?

Öyleyse mutlaka Triller - Music Video Maker uygulamasına ihtiyacınız var. Android cihazlarınızda kullanabilmeniz için hazırlanmış iyi bir müzikli video yaratıcısıdır. Ücretsiz olarak sunulan etkileyici özelliklerin yer aldığı Triller - Music Video Maker uygulamasıyla sadece birkaç tuşa dokunarak güzel görünen bir video elde edebilirsiniz. 

Film yapımınızda birden fazla video seçebilir, istediğiniz şarkıyı ekleyebilirsiniz. İçerisinde yer alan efektler ile son derece havalı görünen bir video elde edebilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz müzikli videounuzu otomatik olarak düzenleme işini gerçekleştirmeniz de mümkün. 

Uygulama aracılığıyla hazırlanmış diğer videolara göz atabilirsiniz. Yaratıcı videolar sayesinde sizde kendiniz birşeyler ekleyerek farklı videolar elde edebilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz müzikli videonuzu arkadaşlarınızla hızlı bir şekilde paylaşmanız mümkün olduğu gibi yine sevdiklerinizle bu videoları paylaşmak için sosyal medya hesaplarınızı kullanabilirsiniz. Facebook, Instagram, Twitter, Youtube ve diğer sosyal ağlarınızda hızlı bir şekilde videonuzu paylaşabilirsiniz. 

Son derece kolay bir yapıya sahip olduğundan özel deneyim gerektirmez. Bu nedenle daha önce müzikli videolar yapmamış Android kullanıcıları dahi zorlanmadan uygulamayı kullanabilecektir. Genel olarak başarılı bir uygulama olup Android cihazlarınızda Triller - Music Video Maker'e yer vermenizi tavsiye ediyorum. 

Detaylı Bilgiler
Boyut:
Cihaza göre değişir
Dil Desteği:
İngilizce
İndirilme:
2,718
Sistem:
Android
Üretici:
Triller LLC
Kategori:
Fotoğraf ve Video
Sürüm:
2.4.3

Benzer Uygulamalar

Fotoğraf ve Video