PicPlayPost

İNDİR
x
x
x
x
x

iPhone ve iPad için Video Fotoğraf Kolaj Oluşturma Uygulaması

iOS işletim sistemli cihazlarınızda kullanabilmeniz için hazırlanmış PicPlayPost uygulamasıyla fotoğraflar, videolar, GIF ve müzik kullanarak büyüleyici hikayeler oluşturabilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan başarılı bir uygulama olup video kolajları oluşturmanıza yardımcı olmaktadır. 

Ülkemizde Ekin Beril'in kullandığı uygulama olarak bilinmesiyle ön plana çıkan PicPlayPost kullanım açısından kolaydır. Uygulama tek bir kareye birden fazla fotoğraf sıkıştırmanıza izin vermektedir. Ayrıca hazır şablonları kullanarak sadece birkaç basit adımla fotoğraflarınızı kolaja dönüştürmeniz de mümkün. 

Hazırlamış olduğunuz videoları Instagram, Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesaplarınız üzerinde paylaşabilirsiniz. Videolu kolajınıza cihazınızdan müzik ekleyebilirsiniz. Bu gerçekten çok iyi bir özellik. 

Çeşitli arka plan seçenekleri sunan PicPlayPost uygulamasyla videonuzu  düzenlemeniz için içerisinde basit araçlar bulundurmaktadır. Eğer sizde elinizde bulunan fotoğraflardan yahut videolardan kolaj oluşturmak istiyorsanız PicPlayPost uygulamasını kullanabilirsiniz. 

Detaylı Bilgiler
Boyut:
Dil Desteği:
Türkçe / İngilizce
İndirilme:
3,723
Sistem:
iOS
Üretici:
Mixcord Inc.
Kategori:
Fotoğraf ve Video
Sürüm:
6.7

Benzer Uygulamalar

Fotoğraf ve Video