KAMI 2

İNDİR
x
x
x
x
x
x

Android için Hazırlanmış Kağıt Katlama Bulmaca Oyunu

Android işletim sistemli telefon ve tabletlerinizde oynayabilmeniz için hazırlanmış farklı bir stile sahip olan KAMI 2, oyuncuları adeta kendine hayran bırakıyor. Oldukça iyi bir yapıya ve oynayış tarzına sahip oyunda birbirinden benzersiz ve önemli bölümler yer alıyor. Bu bölümlerde en az hamleyle kendi belirlemiş olduğunuz renkleri doldurmanız gerekiyor. 

Güzel estetik, aldatıcı zorlu bulmacaların ve yatıştırıcı seslerin bulunduğu oyunda enteresan bir sanat tarzı sizleri karşılayacak. 

KAMI Oyunu Nasıl Oynanır?

Popülaritesi oldukça yüksek olan bulmaca oyunu olarak kabul görülen kağıt katlama türünde bir oynayışa sahip olup, oyunda renginizi kendiniz belirliyorsunuz. Sonrasında ise seçmiş olduğunuz kağıtları dışa doğru açarak tüm alanı bu renk ile doldurmaya çalışıyorsunuz. 

Oyundaki en temel kuralın en az hamle ile başarı elde etmeyi unutmayarak, ilk seviyelerde kolaylaşan ardından zorluk kazanan seviyelerde mücadele veriyorsunuz. Oyun bir süre sonra iyi bir strateji oyununa dönüşüyor. Bu sayede gerçek katlama efektleri kullanılarak hazırlanan oyun sizlere iyi bir deneyim elde etmenizi sağlıyor. 

Güzel bir dinleti sunan KAMı oyunu sürükleyici bir yapıya sahip olduğundan Android cihazlarınızda oynamanızı tavsiye ederim. 

Detaylı Bilgiler
Boyut:
Dil Desteği:
İngilizce
İndirilme:
2,743
Sistem:
Android
Kategori:
Oyunlar
Sürüm:

Benzer Uygulamalar

Oyunlar