Painter Mobile

İNDİR
x
x
x
x
x

Android için Çizim Yapma ve Resim Boyama Uygulaması

Android işletim sistemli telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabileceğiniz Painter Mobile uygulamasıyla çizim yapabilirsiniz. Resim yapmanıza imkan sağlayan Painter Mobile uygulaması ücretsiz olarak sunulmaktadır. 

Boyama aracı, silgi, kırpma ve renk seçme gibi temel araçlar bulunduran Painter Mobile uygulaması ayrıca çizdiğiniz görselleri yeniden boyutlandırmanıza imkan sağlamaktadır. İçerisinde pek çok temel resim işleme yöntemi bulunduran Painter Mobile uygulamasını Android cihazınızda kullanabilirsiniz. 

Katmanlı çizim desteğinin yanısıra çiziminizde kullandığınız öğeleri farklı katmanlara ayırabilen Painter Mobile uygulaması bu sayede tüm çizimler tamamladıktan çeşitli resim formatlarında kayıt almanıza yardımcı oluyor. 

Sıfırdan çizim yapmanıza imkan sağlayan Painter Mobile uygulaması içerisinde pek çok fırça seçeneği barındırmaktadır. Kullanım açısından oldukça zevkli olan Painter Mobile uygulaması fırça seçimlerinin renkli olması ve ihtiyaca yönelik aracın sunulmasından dolayı seveceğiniz bir editör. 

Eğer sizde Android cihazlarınızda resim çizmek ve boyama yapmak istiyorsanız Painter Mobile uygulamasını mutlaka denemelisiniz. 

Detaylı Bilgiler
Boyut:
Dil Desteği:
İngilizce
İndirilme:
3,908
Sistem:
Android
Üretici:
Corel
Kategori:
Grafik
Sürüm:
2.1

Benzer Uygulamalar

Grafik