Smurfs Epic Run

İNDİR
x
x
x
x
x

Android için Şirinler ve Gargamel Oyunu

Smurfs Epic Run oyununda sevimli Şirinleri Gargamel'in elinden kurtarmak için elinizden geleni yapmanız gerekiyor. 

Android işletim sistemli telefon ve tabletler için hazırlanmış olan Smurfs Epic Run oyununda kötü büyücü Gargamel'e karşı gelmesiniz. Bir türlü Şirinlerin peşini bırakmayan Gargamel'den Şirinleri kurtarmanız gerekiyor. 

Şirine, Şirin Baba, Gözlüklü Şirin, Usta Şirin ve daha nice Şirinler karakterinin yerine geçebildiğiniz Smurfs Epic Run oyununda arkadaşlarınızı hapsoldukçarı yerden kurtarmanız gerekiyor. 

Şirinler Köyü, maden, orman ve Gargamel2in kalesinde ilerldiğiniz zaman oyun içerisinde bonus bölgeler açılmaktadır. İlerlemeli bir yapıya sahip olan Smurfs Epic Run oyununda karşımıza çıkan zorlu platformlardan atlayabilmek için onlara çarpmamak için Şirin olmanın avantajlarını kullanmanız gerekiyor. 

Dilerseniz tek başınıza dilerseniz de arkadaşlarınızla oynayabildiğiniz Smurfs Epic Run oyunu puan kazandıran haftalık turnuvalara da katılmanıza imkan sağlamaktadır. Oyun çizgi gilmi kadar başarılı bir şekilde hazırlanmış olup Şirinleri seven herkesin seveceğine inanıyorum. Eğer sizde çizgi film atmosferine sahip başarılı bir oyun oynamak istiyorsanız Smurfs Epic Run'u Android cihazlarınızda denemelisiniz. 

Detaylı Bilgiler
Boyut:
Dil Desteği:
İngilizce
İndirilme:
4,382
Sistem:
Android
Kategori:
Çocuk
Sürüm:
1.1.1

Benzer Uygulamalar

Çocuk