Township - Şehir ve Çiftlik

İNDİR
x
x
x
x
x

Android için Şehir Kurma Oyunu

Android işletim sistemli telefon ve tabletlerinizde oynamanız için hazırlanmış Township - Şehir ve Çiftlik oyununda sizleri keyifli anlar bekliyor. Ücretsiz olarak sunulan başarılı bir simülasyon oyunu olup Township oyununda yapacaklarınızı siz belirlemek zorundasınız. Hayallerinizdeki şehri oluşturarak ilerleyebilirsiniz. Şehir kurmak denildiğinde aklınıza o yığın beton binalar gelmesin. 

Township oyununda tarım yaparak elde ettiğiniz tarım ürünleriyle maden çalışmaları da yapabilirsiniz. Oyun da gelir elde ederek şehrinizin gelişmesini de sağlayabilirsiniz. Şehrinizi istediğiniz şekilde oluşturmanıza imkan sağlayan Township oyununda eğlenceli karakterler yer alıyor. 

Kaliteli grafiklerin yer aldığı Township oyununda harika animasyon ve ses efektleri bulunmaktadır. Ayrıca arkadaşlarınızla etkileşime de geçebilirsiniz. Township oyununu oynamak için cihazınızın internet bağlantısı gerekiyor. Dünyaca ünlü yapıtları kendi şehrinize ekleyebilirsiniz. Şehrinizde sinemalar açarak sosyal yaşamı da canlandırabiliyorsunuz. Bu sayede çok daha fazla gelir elde ederek ilerleyebilirsiniz. Başarılı bir şehir kurma oyunu olup Android cihazlarınızda denemenizi öneriyorum. 

Detaylı Bilgiler
Boyut:
Dil Desteği:
İngilizce
İndirilme:
3,923
Sistem:
Android
Üretici:
Playrix Games
Kategori:
İlerlemeli
Sürüm:

Benzer Uygulamalar

İlerlemeli