Need for Speed No Limits

İNDİR
x
x
x
x
x
x
x

iPhone ve iPad için NFS Araba Yarış Oyunu

Android cihazlar için hazırlanmış gerçekçi bir yarış oyunudur. Rüya gibi bir yolculuğa çıktığımız oyunda zorlu parkurlar bizleri bekliyor. Ancak bunları olabildiğince kazasız bir şekilde geçmemiz gerekiyor. Ücretsiz olarak sunulan oyun değişik araç ekipmanları bulundurmaktadır. 

İçerisinde yer alan farklı yarış modlarıyla son derece keyifli bir yarış deneyimi yaşıyoruz. Kontrol mekanizmasının iyi bir şekilde ayarlandığı Need for Speed™ No Limits oyunu EA Games tarafından sunulmuştur. Dokunmatik yoluyla kontrolü sağladığımız oyunda diğer yarışçıların önünne geçmemiz gerekiyor. Sadece rakiplerimizi değil aynı zamanda bizi takip eden polis araçlarını da geçmemiz gerekiyor. Yolumuzu kesmek için çabalayan arabalara ise aldırış etmeden olabildiğince en hızlı şekilde oyunu bitirmemiz gerekiyor. Bitiş çizgisine ilk gelen olmak için nitro kullanabilirsiniz.

Grafikleri 3D olup kaliteli ses düzeyine sahiptir. Sensözler bakımından oldukça iyi olan Need for Speed™ No Limits, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz en iyi araba yarış oyunlarından biri olduğundan denemenizi öneriyorum. 

Detaylı Bilgiler
Boyut:
1.79 GB
Dil Desteği:
İngilizce
İndirilme:
2,819
Sistem:
iOS
Üretici:
Electronic Arts
Kategori:
İlerlemeli
Sürüm:
1.5.4

Benzer Uygulamalar

İlerlemeli